Sådan klæder du dig bedst på til din første date

Sådan klæder du dig bedst på til din første date

Slået fra Af

Undersøgelser har vist, at næsten 80% ser på det tøj de har på, som en direkte forlængelse af deres personlighed. Og næsten 90% ser tøjvalget hos en potentiel kæreste eller partner som afgørende for om det bliver et ja eller et nej.

Rent faktisk ville over halvdelen af kvinderne i disse undersøgelser vælge en potentiel partner fra, hvis han – eller hun – havde en tøjstil de ikke syntes om. Man kan synes det er både trist og overfladisk, men det er desværre realiteterne i dagens Danmark.

Man må gerne gøre sig umage for sin udkårne

Er du på udkig efter den eneste ene, men ved du ikke helt hvor du skal lede? Så kan datingsider være en god start. Her kan du i ro og mag klikke dig frem til den eller dem, du synes matcher dine ønsker bedst. Og så snart der er gensidig interesse, er det tid til at mødes og se, om der er noget at bygge videre på. Og om det skulle vise sig at være den eneste ene. Men som i alle andre af livets forhold, betaler det sig at gøre sig lidt umage.

Det er ikke – kun – det indre der tæller

Så hører du til blandt dem, der tropper op på første date i det du lige står og går i? Som siger ”Hun –må tage mig som jeg er”. Eller lever højt på klichéen om at ”Det er det indre der tæller”? Så bør du måske overveje din første date en ekstra gang. For man siger, at de fleste mennesker kun er 10 sekunder, om at danne sig et førstehåndsindtryk. Og at det i langt de fleste tilfælde holder 100% med virkeligheden. Så måske det er værd at overveje, hvilket førstehåndsindtryk du vil give på din første date?

Sokker, sweatre eller lidt mere stil?

Det betyder ikke, at du behøver klæde dig hverken dyrt eller i en anden stil end du plejer. Du kan nøjes med mindre tilpasninger. For eksempel er sokker i sandaler et absolut no-go for langt de fleste kvinder. Det samme gælder træningstøj. Derimod er de straks lidt mere vilde med seje bikerjakker og skovmandsskjorter. For mændenes vedkommende må en kvindes tøj gerne afsløre lidt former ligesom høje hæle også er et plus. Tropper en kvinde op i lange, uformelige kjoler eller store sweatre er det for de fleste et turn-off. Og så må man i gang med at søge endnu en gang på en af de mange datingsider som for eksempel Single.dk