Til garderoben hører sig bedrolles

Til garderoben hører sig bedrolles

Slået fra Af

Enhver kvinde med respekt for sig selv har en plads til alle ens sko i garderoben. Og af praktiske årsager er bedrollers utrolige praktiske til dette formål.

Man kan få bedrollers med lav højde (se her, https://bedroller.dk/) Samt stor bedroller. Og som navnet også indikere, så er alle modellerne bedroller med hjul.

Sådan skal en kvindes garderobe se ud

De fleste kvinder ville elske at have et walk in closet. Og det er da også sådan det burde være. Og der skulle så være en masse stativer til ens fine kjoler. Og så skulle der være hylder hvor man kunne placere sine undertrøjer, bluser med mere. Og under hylderne skulle der så være en højde der lige præcist passede med at man kunne rulle en bedroller med lav højde ind under hylden. Og da disse er gennemsigtige plastikkasser så er det nemt at gennemskue hvor man har hvilken sko.

Hvad skal der til for at man kan få et walk in closet

Ja enten skal man være så heldig at man finder sig en dejlig mand der tilfældigvis også er håndværker. Og som elsker en så meget at han også synes man skal bruge en masse plads i huset på et walk in closet til konen. Og så handler det mest om plads og penge for at drømmen kan blive til virkelighed.

Hvis man ikke er så heldig at have en håndværker kæreste så kan man også få 3 billige håndværker tilbud herunder. Og så kan man ellers se om der er penge nok på kontoen til at få ens drøm opfyldt med ens eget walk in closet.
Tømrerarbejde – Få 3 uforpligtende tilbud!

Hvis kæresten ikke er tømmer og pengepungen heller ikke er til at få et håndværker tilbud. Så kan man også vælge at købe diverse møbel skabe i f.eks. Ikea. Og nej så bliver det ikke rigtig et walk in closet. Men vi kan ikke komme udenom at sådan en stort og flot walk in closet. Ja det koster nogle kr. Så enten må man vente til man arver efter sin rige onkel fra USA. Ellers må man spare op hver måned til man har det der skal til (så måske skal man alligevel indhente et håndværker tilbud længere oppe. For det koster jo gratis sådan et tilbud). Og hvis man erkender at man når aldrig dertil hvor man har pengene. Så må man finde på alternativer som f.eks. møbler fra Ikea.