Tøj i julegave? Få et par ideer til hendes/hans gave

Tøj i julegave? Få et par ideer til hendes/hans gave

Slået fra Af

Søger du ideer indenfor mode til hans eller hendes julegave? Tøj og accessories er noget alle bruger i hverdagen. Og hvem elsker ikke nyt tøj til at forny garderoben. Derfor kan tøj i julegave til hende eller ham måske være det helt rigtige.

Vi har fundet et par gaveideer indenfor mode, der kan give dig inspiration til årets gave under juletræet. Du kan med fordel finde flere gaveideer hos Gavekom her.

Gadget til at folde tøjet nemt og hurtigt

Tøj folder gadget er måske en lidt tosset gaveide, men dog ganske praktisk til at lægge tøjet rigtig sammen. Det er nok en gadget der primært købes til den unge eller ældre mand.

Du får en simpel plade i plastik, hvor der er tre foldet plader. Når tøjet skal lægges sammen, folder du plader ud. Lægger den udglattet bluse eller T-Shirt på midten af pladen, hvor du folder først den ene af de to yderste plader, og dernæst den modsatte. Se hvordan i videoen nedenfor.

En sjov, anderledes, praktisk og billig gadget der kan bruges af alle aldre.

Bælte

Stort set alle mænd bruger et bælte, og ofte bliver bæltet kun fornyet fordi det gives i årets julegave til manden. Og til sådan en mand, skal du måske give det nye og flotte bælte i hans stil.

Et flot bælte kan også gives til alle andre mænd og selvfølgelig også til hende. Her gælder det om at give i personens stil. Hvis denne altid går med sort bælte, så lad være med at købe et brunt. Helt ligesom manden der går i den stilrene og neutrale stil, han vil nok ikke skifte til bælte med en kæmpe spænde.

Handsker

Vejret er godt nok mere og mere vådt end omfattet af frost og sne. Men der er dog ofte ret koldt gennem de mørke måneder, og her er handsker et kærkomment accessories at eje.

Netop til jul er handsker noget der ofte gives i gave. Og accessories der bruges dagligt gennem vinteren, er ofte noget både den unge som ældre kvinde eller mand kan bruge.

Helt ligesom med et bælte, skal du give et par nye handsker der matcher hans eller hendes stil.

Halstørklæde

Et nyt og smart halstørklæde eller scarf er også en traditionel julegave. En gaveide som han eller hun kan bruge på højde med handsker, helt ligesom et halstørklæde kan købes både i den billige som dyre prisklasse.

Skjorte

En ny skjorte til ham er endnu en klassisk tøj gave til fødselsdag og jul. Skjorter er noget, som de fleste unge eller modne mænd bruger. Og du finder mange flotte, eksklusive, casual eller stilrene skjorter. En Eton skjorte til forretningsmanden eller måske den casual skjorte med farver til den unge mand, er det helt rigtige at give ham. Helt ligesom hun måske også elsker at gå i skjorte. Du finder et kæmpe udvalg i styles, priser og kvaliteter.

Tøjstativ

En anderledes gaveide der godt nok ikke er tøj, men dog beregnet sammen med tøjet. Hvis han eller hun mangler opbevaring til tøjet, hvorfor så ikke forkæle med et flot tøjstativ i julegave.

Du finder mange typer af tøjstativer som tøjbukke, dobbeltstativer, rondeller, runde stativer, samlesæt og meget andet, som kan være det rigtige til personen der måske mangler skabsplads.

Sneakers

Sneakers er uundværlig fodtøj for både damer som mænd. Og hvis du kender personen godt, så kender du også dennes smag.

Giv et par fede sko i gavemodtagerens stil, hvor udvalget dækker bredt blandt de mange populære brands som Adidas, Nike, New Balance, Vans, Gant og mange andre. Sneakers koster som regel fra 4-500 kr. og opefter, som måske er indenfor eller udenfor gavebudgettet.